Scroll Top
Ericssonstraat 2 5121 ML, Rijen Netherland

Şirketimiz

DENKALL SOLUTIONS NEDİR?
Hollanda'da ÇÖZÜM ve HİZMET sunan şirketleri, ticari kurum ve kuruluşları bir araya getiren İNTERAKTİF BİR PLATFORMDUR:

Şirketlerin gerek demirbaş emtia, gerekse ticaret malları ya da şirket icin otomasyon ve ihtiyaçlarına dönük alımlarında kollektif organizasyonlarla daha uygun ekonomik teklifler oluşturmayı amaçlıyoruz.

…Ticari perspektifinize ışık tutacak bir platform

Fikir ve projeler için yatırım fırsatlarını araştırma çalışmaları…

Hollanda ekonomisinde varlığını sürdüren Türk iş adamlarının bilgi, tecrübe, kaynak paylaşımı yaptıkları ve iş birliği modelleri geliştirdikleri bir platformdur. www.denkall.com portalımız bir iletişim platformudur. Üyelerimize özel panel üzerinden bilgi ve kaynak paylaşımları yapılmaktadır. 

Hollanda’da birincil amacımız, iş dünyasını ilgilendiren haber ve gelişmelerle birlikte; fiziki ve fikirsel anlamda; bilgi, tecrübe, lojistik ve otomasyonlarına katki sunmaktır. Örneğin;  yeni bir ekonomik yönetmelik çıkar ve bu üyelerimize sistem üzerinden ve e-posta ile bilgilendirilir. Bir üyemiz büyük bir proje almıştır ve çözüm ortakları aramaktadır.

Denkall olarak doğru partnerleri bulmaya odaklanıyoruz. Üyemizin bir işi ile ilgili birlikte çalışmak istediği kurum konusunda doğru yönlendirme yapmaya çalışıyoruz. Dijital ve basılı yayınlar ile üyelerimizi bilgilendirmeye çalışıyoruz. Üyelerimizi ve ürünlerini Hollanda pazarında tanıtmak için projeler üretiyoruz. Şirketleri ve kurumları DIGITAL 4.0 ile dijitalleştiriyor; hantallıktan kurtarıyoruz.

Neden bizimle çalışmalısınız?

Kurumsal işleyişinizi takip etmek ve kolaylaştırmak için size uygun yazılım ve çözüm önerilerinde bulunuyoruz.

Üye şirketlerimizin sadece ticari mecrada değil sosyal hayatta da misyon üstlenmeleri için sosyal sorumluluk projeleri üretiyoruz.

Hollanda ticari piyasasında üyelerimizin varlık gösterebilmesi ve yeni çalışma alanları oluşturabilmeleri için projeler üretiyoruz.

Üyelerimiz arasında verimli iş birliktelikleri oluşturmak için görüşmeler sağlıyoruz.


Vizyonumuz

Hollanda’da ekonomisinde varlığını sürdüren Türk iş adamlarının bilgi, tecrübe, kaynak paylaşımı yaptıkları ve iş birliği modelleri geliştirdikleri bir platformdur.


Denkall.com portalımız bir iletişim platformudur. Üyelerimize özel panel üzerinden bilgi ve kaynak paylaşımları yapılmaktadır.


Yeni bir ekonomik yönetmelik çıkmıştır ve üyelerimiz sistem üzerinden ve mail ile bilgilendirilmektedir.


Misyonumuz

Bir üyemiz büyük bir proje almıştır ve çözüm ortakları aramaktadır. Denkall olarak doğru partnerleri bulmaya odaklanıyoruz.