Isı Takip Sensörü Blue Coin T

ELA Innovation

95.00

Bluetooth Low Energy teknolojisi ile donatılmış BLUE COIN T sıcaklık sensörü ultra kompakttır. %100 otonom ve sağlam olan bu sensör, soğuk zincir izlenebilirlik sorunlarını karşılamak için endüstriyel ortamlara uyum sağlar.

Blue COIN T, Bluetooth teknolojisiyle uyumlu, otonom bir sıcaklık sensörüdür. Su geçirmez, kompakt ve küçük olan bu etiket her ortam için idealdir.

Bluetooth Low Energy teknolojisi, herhangi bir mobil uyumlu ile arayüz oluşturmasını sağlar. NFC çipi, programlama ve yakınlık tanımlamasında esneklik ve rahatlık sağlar.

Paylaş:
Açıklama
Ekstra Bilgiler
Yorumlar
Açıklama
  • Bluetooth Low Energy teknolojisi ile donatılmış BLUE COIN T sıcaklık sensörü ultra kompakttır. %100 otonom ve sağlam olan bu sensör, soğuk zincir izlenebilirlik sorunlarını karşılamak için endüstriyel ortamlara uyum sağlar.
  • Blue COIN T, Bluetooth teknolojisiyle uyumlu, otonom bir sıcaklık sensörüdür. Su geçirmez, kompakt ve küçük olan bu etiket her ortam için idealdir.
  • Bluetooth Low Energy teknolojisi, herhangi bir mobil uyumlu ile arayüz oluşturmasını sağlar. NFC çipi, programlama ve yakınlık tanımlamasında esneklik ve rahatlık sağlar.
Performans
90%
Kullanışlılık
88%
Makul Fiyat
95%
Ekstra Bilgiler
Ağırlık 0.01 kg
Boyutlar 3.6 × 3.6 × 1.1 cm
Color

Beyaz, Gray

Brand

ELA Innovation

Teknoloji

BLUETOOTH

Senaryolar

Bluetooth Low Energy teknolojisi ile donatılmış BLUE COIN T sıcaklık sensörü ultra kompakttır. 0 otonom ve sağlam olan bu sensör, soğuk zincir izlenebilirlik sorunlarını karşılamak için endüstriyel ortamlara uyum sağlar.

Yorumlar

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Değerlendirme yap

Şunları da beğenebilirsiniz
Fusion Dron (Demo) Fusion Dron (Demo)
249.00
GPS Takip Cihazı FMB110 GPS Takip Cihazı FMB110
-6% New
165.00
Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist